Robot motion control voor dynamische social media content en product videos.

Unieke bewegingen met de robot arm

Door het programmeren van de robot arm in onze studio (Brabant) kunnen we onmogelijke bewegingen en transities mogelijk maken voor uw product of social media video. Denk bijvoorbeeld aan het presenteren van een nieuw schoenen merk, een fruitige drank (blikjes/flesjes) of het presenteren van eten (gerechten) op een visueel aantrekkelijke manier.

Til je product video naar een hoger niveau door het gebruik van de robot bewegingen en (super) slow motion. Het voordeel van onze dienst is dat het betaalbaar is voor (startende) bedrijven die graag willen opvallen op bijvoorbeeld Instagram of LinkedIn.

Bekijk ook onze andere diensten

Full video production

Voor een bedrijfsvideo, corporate presentatie of (short)film bieden we een volledige productie team aan waar alles tot in detail uitgewerkt wordt. Van concept ontwikkeling tot uitvoeren op set en het opleveren na post-productie.
Workflow

Color grading

Gespecialiseerd in kleur correctie en color grading om het beeld tot leven te laten komen. In onze studio werken we met gekalibreerde monitoren om zo een consistent en passend resultaat te behalen in SDR of HDR.
Onze grading studio

Social video content

Bij de branding of het promoten van een product of persoon mag uitstekende social content niet ontbreken. Vraag naar onze speciale prijzen voor een langere termijn oplevering aan uw eigen social database.
Socia media content

Professioneel advies over uw visie?

neem contact op